U bent hier: WerkzaamhedenDakbedekking
Etten LeurVlakke Mulde blauwgrijsBitumineuze dakbedekkingRenovatie met oude dakpannenVlakke Mulde blauwgrijs

Dakbedekking

Er zijn meerdere soorten dakbedekkingen. Welke dakbedekking kan worden toegepast is afhankelijk van de technische mogelijkheden en de wensen van de klant. Iedere dakbedekking heeft zijn eigen vakmanschap. Omdat wij voor vakmanschap willen staan willen wij niet alle dakbedekking in eigen beheer uitvoeren. Wij willen onze klanten kwaliteit kunnen garanderen zodat de levensduur van de daken hoog is. Onderstaand zijn de dakbedekkingen te zien welke wij voor u kunnen uitvoeren. 

Pannendaken

Dakpannen zijn in vele soorten, maten en kleuren te verkrijgen. Belangrijk om te weten is dat dakpannen niet waterdicht zijn, maar het gaat om een waterkerende dakbedekking. Buiten de dakpannen is het onderdak daarom bijna net zo belangrijk. De dakpannen zorgen voor het esthetisch beeld van het dak, maar het onderdak bepaalt de waterdichtheid en de levensduur van de dakpannen. Wij adviseren u graag over de opbouw van het dak. 

 

Bitumineuze dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking wordt veelal toegepast op platte- en licht hellende daken. De bevestiging en de uitvoering van de dakdetails zijn erg belangrijk bij de levensduur van het dak. Wij adviseren u graag over de opbouw van het dak en de dakdetaillering. 

 

EPDM

EPDM wordt voor meerdere doeleinden gebruikt. Wij verwerken dit product meestal op platte daken en daar waar mogelijk in de dakgoten. Het is een duurzame oplossing welke bij een goede verwerking een relatief lange levensduur heeft. EPDM is verkrijgbaar in vele soorten, maar ook hier speelt de verwerking een belangrijke rol. Wij werken veelal met een gewapende EPDM welke middels hete lucht met elkaar wordt verbonden.