U bent hier: Over ons
Hijskranen

Over Houwers Dakwerken

Wij zijn een innoverend bedrijf dat graag meegaat met nieuwe technieken en openstaat voor nieuwe producten. Het bedrijf beschikt over veel eigen materieel waaronder ook een eigen hijskraan en hoogwerker. Hierdoor kan er snel worden ingespeeld op herstelwerkzaamheden, te denken aan lekkages en (storm)schades, en kan er flexibel worden gewerkt.

Historie

Houwers Dakwerken & Zn is een familiebedrijf opgericht in 1980 door Jan Houwers. Het bedrijf is door de jaren heen gegroeid, maar klein van opzet gebleven. Buiten het uitvoeren van diverse klein- en grootschalige werkzaamheden in de nieuwbouw en onderhoud & renovatie, bieden wij ook diverse diensten waaronder een calamiteitenservice. 

Visie

De visie binnen Houwers Dakwerken & Zn. bepaald de wijze waarop een project tot een goed einde kan worden gebracht met een tevreden opdrachtgever. Hiervoor hebben wij drie kernpunten;

  • Betrouwbaarheid
  • Kennis en vakmanschap
  • Service

Betrouwbaarheid
Betrouwbaarheid staat bij ons voorop. Vertrouwen moet er zijn tussen de betrokken partijen en bepaalt de sfeer waarmee een project tot een goed einde kan worden gebracht.

Kennis en vakmanschap
Wij staan voor vakmanschap, immers: ‘Dakwerk is en blijft vakwerk!’. Wij willen achter de werkzaamheden staan die wij aanbieden zodat er kwaliteit kan worden geleverd. Immers stopt de kwaliteit van een product niet bij de fabrikant: Een goed product is alleen een goed product zodra het op de juiste manier wordt verwerkt.

Service
Een goede zorg en service richting de opdrachtgever bepaald mede de tevredenheid van een opdrachtgever. De klant moet zoveel mogelijk ontzorgd worden tot op dat niveau zoals de klant dit wenst. Wat voor ons het zoveelste project wordt is voor een particuliere opdrachtgever vaak een project wat niet vaak voorkomt. Een professionele opdrachtgever wenst daarentegen vaak ontzorging van hun kant uit zodat zij weinig tot geen omkijken hebben naar de opdrachtnemer. 

Doel

Ons doel is de klanten tevreden te kunnen houden door een persoonlijk contact. De lijnen richting de klant moeten kort blijven voor een optimaal resultaat. Tevens streven wij naar vakmanschap en om deze reden willen wij in de toekomst voldoende op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in onze branche.  

Medewerkers

Jan Houwers

Jan Houwers, oprichter van het bedrijf, is nog steeds diegene welke de touwtjes in handen heeft. Hij heeft al vele jaren ervaring op het dak en doet dit werk al jaren met veel plezier. Het is buiten zijn werk ook zijn hobby.

Janet Houwers
Janet Houwers houdt de administratie bij. Zij is vaak op de achtergrond, maar de administratie is wel degelijk een belangrijke afdeling binnen het bedrijf. Immers hoort dit ook op orde te zijn zodat het bedrijf draaiende kan worden gehouden.

Roy Houwers
Sinds 1 januari 2013 is de zoon Roy Houwers eveneens het bedrijf in gekomen. In de vrije tijd ging hij al enkele jaren mee het dak op. In 2012 heeft hij zijn studie bouwmanagement op de Hogeschool Zuyd te Heerlen met succes afgerond. Om het vak dakdekker te kunnen uitoefenen zal hij gedurende de tijd cursussen en trainingen volgen zodat ook bij hem de kennis en kunde hoog is en vakmanschap kan worden gegarandeerd.

Dion Houwers
In de vrije tijd is ook de zoon Dion Houwers te vinden in het bedrijf. Hij studeert momenteel MBO bouwkunde. Het is de bedoeling dat ook hij het bedrijf in komt. Ook hij zal om het vak dakdekker te kunnen uitoefenen gedurende de tijd cursussen en trainingen volgen zodat ook bij hem de kennis en kunde hoog is en vakmanschap kan worden gegarandeerd.

Werknemers
Werknemers hebben wij niet, wij werken veelal met ZZP’ers. Ook van hun verwachten wij dat zij vakbekwaam zijn in die werkzaamheden die ze moeten uitvoeren en dus voldoende kennis hebben van de betreffende werkzaamheden.

Werkgebied

Houwers Dakwerken & Zn is gevestigd in Reuver. Ons werkgebied bevindt zich tussen Maastricht en Eindhoven en indien gewenst ook verder. Gezien de locatie van het bedrijf vinden de werkzaamheden ook wel eens plaats in de buurlanden Duitsland en Belgie. Zoekt u dus een dakdekker in Reuver dan wel elders in het land dan wel buitenland, kunt u ten alle tijden bij ons terecht.