Diensten

Dakaanleg en renovatie

Bijna alles op en rondom het dak kunnen wij voor u uitvoeren of kunnen we voor u regelen. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen voor zowel de nieuwbouw als de renovatie zie onze werkzaamheden.

Dakinspecties en onderhoud

Het dak behoort tot de schil van het gebouw en wordt dus blootgesteld aan diverse weersomstandigheden, zoals sneeuw, regen, wind, maar ook diverse temperatuurschommelingen. Materialen zullen gaan slijten en er kunnen door de jaren heen gebreken ontstaan. Dit kan mogelijk leiden tot lekkages. Indien u lekkages graag wilt voorkomen en uw dak in goede conditie wilt houden, kunnen wij een onderhoudsplan opstellen. Dit gebeurt in overleg met de opdrachtgever. Denk bij het onderhoud aan het periodiek schoonmaken van de daken, maar ook het opsporen van gebreken welke mogelijk kunnen leiden tot lekkages. Indien gewenst kunnen wij een conditiemeting uitvoeren conform de NEN 2767 normen en een daarbij behorend rapport opstellen.

Ieder onderhoudsplan zal uniek zijn, dus vraag naar de mogelijkheden. Zo houden wij samen uw dak(en) in goede conditie dan wel kunnen we tijdig renoveren.

Advies op maat

Indien u gaat bouwen, verbouwen en/of renoveren, kunnen wij een adviesrapport opstellen. In geval van nieuwbouw zal dit gaan over de opbouw van het nieuwe dak en de dakdetailleringen. Zeker indien er meerdere partijen betrokken zijn is het belangrijk om te kijken of er knelpunten zijn welke vooraf kunnen worden verbeterd.

In geval van verbouw en/of renovatie zal allereerst de conditie van het bestaande dak worden bekeken, waarna ook de opbouw en de dakdetailleringen van het bestaande dak kunnen worden bekeken. Afhankelijk van de conditie van het dak, de dakopbouw, de detailleringen en de eisen en wensen van de klant, kan er een adviesrapport worden opgesteld. Dit advies vormt een goede basis voor latere offerteaanvragen en uiteindelijk voor het gewenste resultaat met de juiste kwaliteit.

U kunt altijd met ons contact opnemen

Bent u op zoek naar deskundig advies bij het realiseren van een dak op een nieuwbouw-woning? Heeft u dringend hulp nodig bij het repareren van schade aan het dak? Wilt u de status van uw dak laten onderzoeken en eventueel het dak laten repareren? Neem direct contact met ons op!

Broeklaan 133
5953 NA Reuver

Roy Houwers

06-29259667

Dion Houwers

06-21394752